Notícies i actualitat

3 de desembre. Dia de la Discapacitat al Districte de Sant Martí

03 desembre 2015

3 de desembre. Dia de la Discapacitat al Districte de Sant Martí

03 desembre 2015

20151203071842El dia 3 de desembre al migdia, vam assistir a la commemoració a Sant Martí de  Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat que va tenir lloc a la Sala d’Actes de la seu del Districte, en un acte presidit pel conseller Francesc Carmona.

En el decurs de l’acte es va presentar el  projecte: “El comerç de Sant Martí: proper, accessible i amable”,  amb el que es vol potenciar el comerç de proximitat “per a tothom”, un comerç que ha de ser accessible i que es caracteritza per l’atenció personalitzada i amable envers aquelles persones que tenen unes necessitats específiques. Ens congratulem d’aquesta iniciativa que esperem sigui positiva pels nostres residents que, habitualment, passegen pel barri i són usuaris dels seus establiments comercials.

Igualment, vam recollir un exemplar de la  il·lustració realitzada per la Pilarin Bayés, que es pot colorejar i on es pot observar els comerços de proximitat, així com les mesures d’accessibilitat. Esperem poder-la utilitzar en les xerrades que realitzem a centres escolars de la ciutat Comtal.