Notícies i actualitat

Ajornada la ‘I Gala Subhasta d’Art i Còctel Solidari’

19 octubre 2023

Ajornada la ‘I Gala Subhasta d’Art i Còctel Solidari’

19 octubre 2023

Estimats col·laboradors, amics i seguidors de la Fundació Catalana per a la Paràlisi Cerebral,

És amb sentiments barrejats que ens posem en contacte amb vosaltres avui. Com sabeu, estàvem emocionats de celebrar la nostra “I Gala Subhasta d’Art i Còctel Solidari” el proper 26 d’octubre a l’Hotel Casa Fuster. Aquesta jornada tenia com a objectiu no només recaptar fons per a la reforma de la Llar Residencia, sinó també celebrar la creativitat, el talent i la resiliència de les persones que en formen part.

Lamentablement, degut a circumstàncies alienes a la nostra voluntat, hem decidit ajornar l’esdeveniment fins a nova data, que es comunicarà tan aviat com sigui possible. Sabem que aquesta notícia podria ser una decepció per a molts de vosaltres, com ho és per a nosaltres. No obstant això, ens sembla crucial assegurar que l’impacte i la dignitat de l’esdeveniment es mantinguin al nivell que tots els nostres seguidors, col·laboradors i beneficiaris mereixen.

A tots els que heu ofert la vostra col·laboració, suport i interès, us estem profundament agraïts. Mantindrem tots els recursos i les energies que heu compartit amb nosaltres per a l’organització futura d’aquest esdeveniment tan important per a la nostra comunitat.

Per als que tenien pensat assistir o participar de qualsevol manera, us assegurem que us informarem amb suficient antelació de la nova data de celebració.

Agraïm la vostra comprensió i paciència en aquests moments i us demanem que continueu donant suport a les causes que promovem.

Amb tota la nostra estima i respecte,

Esther Jolonch