Notícies i actualitat

Arriba el Barcelona Fashion Day!

09 març 2015

Arriba el Barcelona Fashion Day!

09 març 2015

BcnFshnDay

 

La “Barcelona Fashion Day – Diversitat a La Moda” se celebra el proper dissabte 14 de març a El Born Centre Cultural a les 18 hores.

L’acte consistirà en una desfilada de moda per persones amb diversitat funcional que passaran models de tres marques de roba adaptada que s’hi han ofert desinteressadament.

El projecte neix de la proposta que la FCPC va rebre fa unes setmanes, per part d’unes joves estudiants emprenedores que proposaven com a treball dels estudis de INSA Business Marketing & Communication School, una desfilada de roba adaptada. La FCPC les recolza en aquest acte i l’empresa de roba adaptada Tribus Barcelona s’hi ha implicat des del principi.

L’acte compta amb l’ajuda de l’empresa Flaqué International, que ens aporten la seva llarga experiència en el camp de l’organització d’esdeveniments, l’ICCIC que aporta la part gràfica, Llongueras l’estilisme, la impremta Minerva que regala la papereria de l’acte i la col·laboració de l’escriptor Màrius Serra per a fer la introducció a l’acte.

La resta de persones que col·laboren amb el projecte també són voluntàries: models amb diversitat funcional, persones voluntàries de suport, discjockey, perruquers, maquilladors, acomodadors, músics, fotògrafs, etc.

Des d’aquí volem agrair a l’Ajuntament de Barcelona la seva total implicació per fer possible aquest acte.

Amb el convenciment que aquest serà un esdeveniment pioner a Barcelona i que reportarà visibilitat al col·lectiu de persones amb diversitat funcional, que volen ser tingudes en compte dins del món de la moda, esperem poder comptar amb la vostra presència per donar-li l’impuls que necessita una iniciativa com aquesta.

Seguiu les novetats de l’esdeveniment a la web del Barcelona Fashion Day.

Per la reserva d’entrades podeu enviar un email a moda@fcpc.cat o per telèfon al 630.95.95.08.

Moltes gràcies!