Notícies i actualitat

Dilluns 3 de febrer ens trobem al Col.legi d’Advocats!

30 gener 2014

Dilluns 3 de febrer ens trobem al Col.legi d’Advocats!

30 gener 2014

Us voliem fer arribar aquesta informació doncs, com que molts de vosaltres us dediqueu a l’àmbit del dret, podria ser que passéssiu per l’ICAB dilluns que ve i us volia dir que podrieu trobar-nos allà com a Fundació Catalana per la Paràlisi Cerebral (FCPC).

Us expliquem:

El proper dilluns 3 de febrer, amb motiu de la festivitat de Sant Raimon de Penyafort, se celebrarà un MERCAT SOLIDARI a l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona, al seu centre de Formació en horari de 10:30 a 20:30 hores.

La FCPC, juntament amb altres entitats, ha estat convidada a participar-hi per tal de vendre diferents articles: polseres solidàries, merchandatge i litografies, amb la finalitat d’obtenir fons per finançar els seus projectes.

La FCPC té per finalitat la promoció, organització i realització de tota classe d’activitats encaminades a l’ajut a la normalització de vida a persones afectades de paràlisi cerebral i altres discapacitats físiques afins, perquè des del moment del seu naixement i al llarg de tota la seva vida, obtinguin el màxim grau d’autonomia personal i d’integració social i laboral, així com la seva implicació com a ciutadà.

Gràcies per visitar el MERCAT SOLIDARI i donar-nos un cop de mà!

Aquí hi trobareu més informació:

http://www.santraimon.es/2013/12/3-de-febrero-mercado-solidario.html

20140130-200511.jpg