Notícies i actualitat

Gala Lliurament Beques Prevent

03 desembre 2015

Gala Lliurament Beques Prevent

03 desembre 2015

foto-ceremonia-2015-ndpEl 2 de desembre, Fundació Prevent va celebrar, a l’auditori del Palau de Congressos de Catalunya, la IX ª edició de la Cerimònia de Lliurament de Beques Prevent, esdeveniment clàssic de l’entitat, que premia i posa en valor talent, innovació, salut i inclusió social a través del lliurament de beques a estudiants universitaris, emprenedors i esportistes, tots ells amb discapacitat, a més de premis i guardons a la recerca en prevenció de riscos laborals.

Beques a esportistes pel seu palmarès nacional i internacional, beques a estudiants universitaris i emprenedors, beques per Recerca i Desenvolupament en Prevenció de Riscos Laborals, juntament amb actuacions musicals plenes de sorpreses i de capacitat de superació.

La paràlisi cerebral va ser el fil conductor de tot l’esdeveniment: Fundació Prevent va voler posar el focus, a través del seu primer documental, en una discapacitat tan desconeguda com envoltada de pors i prejudicis. A Espanya 120.000 persones tenen aquesta discapacitat, segons dades d’ASPACE.

La FCPC va assistir a la gala i va gaudir del visionat d’aquest documental sobre la paràlisi cerebral, a on el nostre equip hi havia participat, documental que dóna una visió realista i no dramàtica, sinó vital, de la nostra realitat.

Des d’aquí volem donar l’enhorabona a totes aquelles persones que han rebut els guardons, i a la Fundación Prevent, i totes les persones i entitats implicades en fer realitat aquests projectes, donar-los les gràcies per la seva bona feina.