Notícies i actualitat

Inscripcions obertes per al 25è Curs Bàsic per a Voluntariat

17 maig 2021

Inscripcions obertes per al 25è Curs Bàsic per a Voluntariat

17 maig 2021

Durant aquests temps de confinaments, hem rebut moltíssimes sol·licituds per formar part del nostre equip de persones voluntàries de la Fundació i estem molt agraïdes!

Per aquest motiu, aquest any hem avançat l’edició del nostre Curs Bàsic d’Atenció a Persones amb Paràlisi Cerebral i altres Discapacitats Físiques Afins en versió Mixta (Presencial + ON-LINE) al proper mes de juny.

La Fundació Catalana per a la Paràlisi Cerebral organitza anualment un curs destinat a persones voluntàries, amb l’objectiu de facilitar els coneixements i habilitats suficients per poder col·laborar en la nostra tasca d’atenció al col·lectiu de Persones amb Paràlisi Cerebral i altres Discapacitats Físiques Afins.

La propera edició serà els dies 7, 9, 11, 14, 16 i 18 de juny de 2021 a través de la connexió a les plataformes digitals i a la nostra seu.

El preu real del curs és de 100 € per persona, gràcies a les subvencions que obtenim, el preu del curs és de 20€ per persona. Les persones voluntàries de la Fundació i les persones que siguin titulars del Carnet Jove tenen preu reduït (12 €).

Per més informació i inscripcions visita aquest enllaç