Notícies i actualitat

Intercanvis Internacionals 2016

02 maig 2016

Intercanvis Internacionals 2016

02 maig 2016

Inscripció oberta pels Intercanvis Internacionals 2016

Aquest estiu, per setzè any consecutiu, la Fundació Catalana per a la Paràlisi Cerebral organitza els Intercanvis Internacionals per a joves nacionals i estrangers afectats de paràlisi cerebral i joves sense discapacitat.

L’objectiu d’aquests intercanvis és treballar per la igualtat de drets i avançar envers la normalització de vida de les persones amb paràlisi cerebral i discapacitats físiques afins des de la coneixença mútua i la plena acceptació social, a través de la convivència les 24 hores del dia i amb l’esport adaptat com a llenguatge universal de comunicació.

Per aconseguir-ho, participants amb paràlisi cerebral i sense cap discapacitat, d’orígens i realitats socials ben diferents, compartiran espais i activitats, a temps complet durant set dies, enmig d’un entorn completament adaptat i sense distincions de cap tipus entre els participants.

Al mateix temps, el caràcter internacional de la trobada oferirà l’al·licient d’entrar en contacte amb persones de cultures, llengües i realitats ben diferents de la pròpia, enriquint d’aquesta forma l’intercanvi i la comunicació entre cultures.

Entre les activitats programades per a cada Intercanvi destaquen la pràctica de diversos esports adaptats: boccia i eslàlom entre altres; tallers, xerrades i fòrums de discussió, gimcanes i jocs.

Enguany es realitzarà 1 Intercanvi. Del 08/08/2016 al 14/08/2016 – Els Estanys  Campmany (Girona)

La FCPC ha destinat tots els seus esforços, com en els darrers 16 anys, per a trobar el finançament necessari per a continuar oferint els Intercanvis Internacionals als preus tan assequibles als quals estàvem acostumats, lamentablement, enguany tampoc no hem trobat fonts de finançament.

Per a persones amb paràlisi cerebral el preu dels Intercanvis Internacionals 2016 és de 700 €.

Per a persones sense discapacitat no té cap cost, però s’exigeix compromís d’assistència.

Inscripcions

Per participar en algun dels Intercanvis Internacionals cal:

1) Fer un ingrés de 100 € entre el 29 de març i el 15 d’abril especificant el vostre nom i cognoms i l’activitat “Intercanvis”.

2) Omplir la fitxa que s’adjunta indicant a quin torn d’intercanvis us agradaria anar i envieu-la signada per correu ordinari a la nostra adreça C/Llull 163, 08005 Barcelona. També ens la podeu fer arribar a l’adreça de correu electrònic int@fcpc.cat.

3) Posar-vos en contacte amb nosaltres via telèfon al 686.42.79.06 (Cri), o al correu electrònic int@fcpc.cat per confirmar que teniu plaça disponible.

El número de places és limitat, així que si estàs interessat, no t’ho pensis dues vegades.

Recordeu que només es considerarà formalitzada la inscripció un cop fet l’ingrés bancari de 100 € al compte número:

                  La Caixa ES 66 – 2100 – 0515 – 3022 – 0006 – 4058

És imprescindible indicar el nom i cognoms del participant.

Per a més informació truca al telèfon 686.42.79.06 (Cri) o envia’ns un correu a l’adreça int@fcpc.cat