Notícies i actualitat

La FCPCcat presenta candidatura al Consell Ciutadà per la Sostenibilitat

11 novembre 2022

La FCPCcat presenta candidatura al Consell Ciutadà per la Sostenibilitat

11 novembre 2022

El Consell Ciutadà per la Sostenibilitat és un òrgan consultiu i de participació sectorial de ciutat, que actua en els àmbits relacionats amb la sostenibilitat. És el promotor del Comprimís Ciutadà per la Sostenibilitat, el full de ruta per a avançar cap a una ciutat més sostenible.

Des de la Fundació catalana per la paràlisi cerebral estem compromesos amb els Objectius de desenvolupament sostenible (ODS) de l’Agenda 2030 mitjançant projectes que aporten a la societat valors en l’àmbit ecològic a través de la solidaritat.

La nostra fundació fa molts anys que dur a terme projectes d’Economia circular com és el cas de la Recollida de taps de plàstic o el Reciclatge d’oli de cuina fer sevir, amb la finalitat de facilitar l’accés al transport de persones amb paràlisis cerebral.

Des de la FCPC us convidem a votar la nostra candidatura per entrar al consell per continuar millorant envers una ciutat amb uns valors més sostenibles i solidaris.  Teniu fins dimarts dia 15  de novembre per omplir el formulari de delegació de vot. Un cop delegat el vot teniu de l’11 de novembre al 21 de novembre per votar la nostra candidatura clicant AQUÍ!

AQUÍ teniu l’enllaç de la Candidatura de la Fundació!

 

Moltes gràcies pel suport!