Notícies i actualitat

La FCPCcat rep la medalla de bronze dels Premis Sant Martí amb motiu del seu 25è aniversari

11 novembre 2021

La FCPCcat rep la medalla de bronze dels Premis Sant Martí amb motiu del seu 25è aniversari

11 novembre 2021

La Fundació Catalana per a la Paràlisi Cerebral, ha rebut la medalla del bronze dels 59ns Premis Sant Martí amb motiu del seu vint-i-cinquè aniversari des de la seva fundació.

Aquests premis són distincions que reconeixen el treball realitzat per les entitats i la ciutadania del Districte de Sant Martí que han tingut especial rellevància o han esdevingut d’interès públic durant l’any actual.

Esther Jolonch i Olaortua, directora de la Fundació, ha estat l’encarregada de recollir aquest premi en la jornada celebrada avui dijous, 11 de novembre.

L’acte ha estat conduït per la periodista dels serveis informatius de TV3 vinculada amb Sant Martí, Cristina Riba, i ha comptat amb l’actuació musical en directe de Rikky Arjuna, distingit amb la Medalla Cultural en l’anterior edició. Entre les personalitats presents hi havia el regidor de Sant Martí, David Escudé, i la presidenta del Consell del Districte, Marilén Barceló, entre d’altres persones representats institucionals i del moviment associatiu dels barris.