Notícies i actualitat

L’Alcalde Trias i la Consellera Munté visiten la FCPC

10 març 2014

L’Alcalde Trias i la Consellera Munté visiten la FCPC

10 març 2014
Foto de família de la visita de l'Alcalde Trias i la Consellera Munté.
Foto de família de la visita de l’Alcalde Trias i la Consellera Munté.

 

Avui dilluns 10 de març hem rebut a la nostra seu la visita de l’Excm. Alcalde de Barcelona, Sr. Xavier Trias i de la Consellera de Benestar i Família, Hble. Sra. Neus Munté acompanyats respectivament de la Sra. Irma Rognoni, Regidora de Infància, Família, Usos del Temps i Discapacitats, el Sr. Carles Agustí, Comissionat de Participació Ciutadana i Associacionisme de l’Ajuntament de Barcelona i la Sra. Dolors Rusinés, Secretària general de la Conselleria de Benestar Social i Família.

A la FCPC els ha rebut la Sra. Arantzazu de Olaortua, Presidenta de la Fundació, el Sr. Oriol Izquierdo, Secretari i altres membres del Patronat.

També hem comptat amb la presència dels beneficiaris i familiars que avui començaven el Respir Familiar gràcies a l’Ajuntament de Barcelona, i hem rebut el suport d’entitats amigues com: els Srs. José Maria Ballesteros i Agustín Gómez per part de COCEMFE Catalunya; el Sr. Bartolomé Cerro i la Sra. Margarita Domènech, Patrons de la Fundació Fradogo; el Sr. Bertrand de Five, President de la Fundación Adapta2.

Hem pogut visitar l’edifici amb tots ells i explicar els nostres projectes de present i de futur que compten amb el suport tant de l’Ajuntament de Barcelona com de la Conselleria de Benestar i Família.

Des d’aquí agraïm a tots ells la seva presència i implicació.

Posteriorment les famílies han gaudit d’un dinar distès al menjador de la Llar.

A l'entrada admirant l'obra de FRADOGO.  Moment dels parlaments davant de famílies i beneficiaris L'Alcalde Trias saludant a un beneficiariGaudint de l'extensa obra de FRADOGO exposada a les escales de l'edificiVisitant les habitacionsFoto de FamíliaAdmirant l'obra de Fradogo al menjadorReunió amb les autoritatsDinar de Germanor amb famíliesUn bon final de festa. (C) Fotografies gentilesa de Jaume Aragay Badia