Cursos de formació

La Fundació Catalana per a la Paràlisi Cerebral organitza cada any un curs destinat a persones voluntàries, amb l’objectiu de facilitar els coneixements i habilitats suficients per poder col·laborar solidàriament en la seva tasca atenent al col·lectiu de Persones amb Paràlisi Cerebral i altres Discapacitats Físiques Afins.

Cursos sobre demanda

Cada any organitzem un curs dirigit als nostres voluntaris, però podem impartir cursos sobre demanda. Posa’t en contacte amb nosaltres!

Taller per A VOLUNTARIAT

Feu-nos les vostres propostes de tallers de formació segons les vostres necessitats.

Cursos de formació A LES PERSONES TREBALLADORES

Cursos de teambuilding a l’equip de persones treballadores

VULL MÉS INFORMACIÓ

Per a sol·licitar pressupost, contacteu amb la Fundació omplint el següent formulari amb les vostres dades o trucant

Formulari de petició d’informació

X9999999L - On X pot ser nombre o lletra i L lletra


Accepta la recepció d'informació*

De què vols rebre informació?*

Comentaris o preguntes

Avís legal i Política de Privacitat*

Avís legal i Política de Privacitat. Protecció de dades personals.

Segons la Llei 15/1999 de 13 de desembre, sobre la Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les dades que Vostè ens proporciona seran incorporades a un fitxer responsabilitat de l'entitat FUNDACIÓ PRIVADA CATALANA PER A LA PARÀLISI CEREBRAL, NIF: G – 61.482.659.

La finalitat d'aquest fitxer és la gestió de la informació i gestió administrativa i dels nostres serveis. Aquestes dades no seran transmeses a terceres persones.

Si desitja exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació o oposició, pot dirigir-se a: Fundació Privada Catalana per la Paràlisi Cerebral, carrer Llull, 163 08005 de Barcelona.