Pràctiques, TBC i altres

La FCPC creu fermament en la necessitat d’afavorir el coneixement de la discapacitat per part de tota la societat. Amb aquest esperit oferim les nostres activitats com a lloc a on poder realitzar en l’àmbit educatiu:

01

Les pràctiques estudiantils de secundària, batxillerat, graus formatius i universitat

02

Voluntariats escolars reglats

03

Altres prestacions a entitats en l’àmbit educatiu

S’ofereix seguiment de les activitats, informe final i contacte permanent amb la persona tutora.

Així mateix, en el cas dels Treballs en Benefici de la Comunitat (TBC) com a penes substitutives de presó, només en l’àmbit d’infraccions de trànsit, l’entitat també ofereix la realització de les prestacions ja sigui en l’àmbit assistencial, com en altres àmbits relacionats amb el manteniment informàtic o d’edificis.

VULL SOLICITAR INFORMACIÓ

Per a sol·licitar pressupost, contacteu amb la Fundació omplint el següent formulari amb les vostres dades o trucant

Formulari de petició d’informació

X9999999L - On X pot ser nombre o lletra i L lletra


Accepta la recepció d'informació*

De què vols rebre informació?*

Comentaris o preguntes

Avís legal i Política de Privacitat*

Avís legal i Política de Privacitat. Protecció de dades personals.

Segons la Llei 15/1999 de 13 de desembre, sobre la Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les dades que Vostè ens proporciona seran incorporades a un fitxer responsabilitat de l'entitat FUNDACIÓ PRIVADA CATALANA PER A LA PARÀLISI CEREBRAL, NIF: G – 61.482.659.

La finalitat d'aquest fitxer és la gestió de la informació i gestió administrativa i dels nostres serveis. Aquestes dades no seran transmeses a terceres persones.

Si desitja exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació o oposició, pot dirigir-se a: Fundació Privada Catalana per la Paràlisi Cerebral, carrer Llull, 163 08005 de Barcelona.