Voluntariat

La majoria de les activitats d’atenció directa que realitza la FCPC necessiten la col·laboració de persones voluntàries.

T’agrada anar al cinema? El teatre t’apassiona? T’encanta anar de compres? Aprecies un cafè entre amics? T’agrada jugar amb nens? T’agrada pintar?

Si has respost “SÍ” a alguna d’aquestes preguntes… Pots venir amb nosaltres i acompanyar-nos…

Som molts els voluntaris I voluntàries que acompanyem a persones afectades de paràlisi cerebral i gaudim junts del nostre temps lliure.

Coneixeràs molta gent maca i compartiràs d’una forma original el teu temps!!!

També estem oberts a activitats de voluntariat empresarial i de grups estudiantils.

VULL AJUDAR!

No t’ho pensis més i vine !!!! Omple aquest formulari amb les teves dades.

Quan arriba l’estiu necessitem voluntariat pel programa “Viu l’Estiu”.

A més… ser voluntari té avantatges…

Consulta la web de CIVICLUB i informa’t de com aconseguir avantatges culturals i de lleure col·laborant amb la FCPC.

Formulari de petició d’informació

X9999999L - On X pot ser nombre o lletra i L lletra


Accepta la recepció d'informació*

De què vols rebre informació?*

Comentaris o preguntes

Avís legal i Política de Privacitat*

Avís legal i Política de Privacitat. Protecció de dades personals.

Segons la Llei 15/1999 de 13 de desembre, sobre la Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les dades que Vostè ens proporciona seran incorporades a un fitxer responsabilitat de l'entitat FUNDACIÓ PRIVADA CATALANA PER A LA PARÀLISI CEREBRAL, NIF: G – 61.482.659.

La finalitat d'aquest fitxer és la gestió de la informació i gestió administrativa i dels nostres serveis. Aquestes dades no seran transmeses a terceres persones.

Si desitja exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació o oposició, pot dirigir-se a: Fundació Privada Catalana per la Paràlisi Cerebral, carrer Llull, 163 08005 de Barcelona.

Voluntariat

Durant el mes d’agost, la Fundació ha organitzat una sèrie d’activitats  entre setmana de caire lúdic i cultural a fi de  passar millor l’estiu a Barcelona.

Perquè ningú es quedi sense vacances!!!

Per a fer-ho possible necessitem la col·laboració de persones voluntàries disposades a compartir els mesos d’estiu amb persones que, d’altra manera, es quedarien sense cap activitat per fer.

Necessitem 2 tipus de perfil de voluntariat:

Oferiu-vos per aquells dies que realment pugueu estar disponibles i entre tothom farem possible un estiu ple d’activitats i diversió!