Notícies i actualitat

Uns petits artistes participen al Projecte Fradogo Art

09 abril 2014

Uns petits artistes participen al Projecte Fradogo Art

09 abril 2014

Avui els alumnes de la classe dels flabiols i gralles de l’escola bressol l’Aliança de Poble Nou, han estat partíceps a la Fundació d’una activitat de pintura adaptada, emmarcada en el projecte FradogoArt.

Aquests nens i nenes han treballat durant uns dies 2 quadres de l’artista a les seves aules, a més han conegut els licornis amb pinzell; adaptacions utilitzades per persones que a causa d’una discapacitat física no poden fer servir les mans per pintar. Com a punt final de l’estudi de l’artista, han visitat la Fundació a on han pogut gaudir de l’exposició pictòrica, així com realitzar una pintura amb licorni.

Francisco Domènech González (“Fradogo”), pintor expressionista nascut a Gràcia (Barcelona), l’any 1996, conscient de la seva malaltia terminal, juntament amb el seu amic i soci Bartolomé Cerro Gutiérrez decidiren, a fi de preservar l’obra de l’artista, constituir la Fundació Privada Fradogo amb els fins de promoure l’obra pictòrica del fundador Fradogo.

Amb el pas del temps la Fundació Privada per a la Paràlisi Cerebral ha assumit el llegat de la Fundació Fradogo, ja que totes dues entitats comparteixen fins fundacionals similars. El Projecte Fradogo art pretén donar visibilitat a les capacitats artístiques de les persones que pateixen alguna discapacitat.

Els nostres petits convidats van gaudir molt de la seva visita…. si vols venir amb la teva escola contacta amb nosaltres.