Notícies i actualitat

Ajuda’ns a ajudar

21 desembre 2020

Ajuda’ns a ajudar

21 desembre 2020

 

Benvolguts amics de la Fundació!

Des de la FCPC estem buscant totes les maneres per seguir complint amb els nostres compromisos i donar resposta a les necessitats de les persones amb paràlisi cerebral que estan vinculades a l’entitat.

A través de la plataforma Tossall.org, hem trobat una nova forma per poder obtenir fons per fer front a totes aquestes dificultats econòmiques que la COVID-19 ens està portant.

A través d’aquesta plataforma podeu donar tots aquells articles i coses que teniu a casa i que ja no us són útils: roba, llibres, productes tecnològics, mobles, articles d’esport, cuina…

Només heu de fer unes fotos i pujar-les al Marketplace, posant un preu de venta atractiu i triant la nostra Fundació com a destinatària de la donació. Quan hi hagi un comprador, l’import anirà íntegre a la @fcpccat. De la mateixa manera, també es poden comprar articles de segona mà o productes solidaris d’altres empreses que els han donat.

La plataforma Tossall.org s’ocuparà de gestionar un transport per a que vingui a buscar-te els articles venuts, amb cita prèvia.

Us deixem l’enllaç de la nostra web dintre de la plataforma per a que podeu donar sense que us costi diners!
https://www.tossall.org/ongs/705-fundacio-catalana-per-a-la-paralisi-cerebral

Estem segures que, amb aquesta iniciativa solidària, podem donar una nova vida a totes aquelles coses que ja no utilitzem i, a més, obtenir fons per seguir treballant en els nostres objectius!

Anem un pas més endavant amb el compliment dels Objectius de Desenvolupament Sostenible de l’ONU en temes d’ODS 12 “Consum i producció responsables” perquè fomentem la reutilització i el reciclatge i de l’ODS 17 “Aliança pels objectius” pel treball en xarxa que promovem.

Us desitgem unes bones festes de Nadal i una feliç entrada d’any 2021!

Equip @fcpccat

Seguim! 🙂 #obstinadamentOptimistes

 

Format xarxes socials:

Ara, a través de la plataforma Tossall.org ens podeu ajudar a obtenir fons donant una segona vida a totes aquelles coses que ja no utilitzeu!
Com?

1. Fes una foto d’algun article que ja no facis servir (roba, llibres, productes tecnològics, mobles, articles d’esport, cuina…).

2. Posa-li un preu atractiu i penja-la al Marketplace, triant la nostra Fundació com a destinatària de la donació.
3. Quan hi hagi un comprador, l’import anirà íntegre a la Fundació.

4. La plataforma Tossall.org s’ocuparà de gestionar un transport per a que vingui a buscar-te els articles venuts, amb cita prèvia.

Us deixem l’enllaç de la nostra web dintre de la plataforma per a que podeu ajudar-nos en aquests temps tant difícils, i sense gastar diners!

https://www.tossall.org/ongs/705-fundacio-catalana-per-a-la-paralisi-cerebral

Us desitgem unes bones festes de Nadal i una feliç entrada d’any 2021!