Notícies i actualitat

Assistim a la ‘III Jornades de l’Agenda 2030’

14 desembre 2023

Assistim a la ‘III Jornades de l’Agenda 2030’

14 desembre 2023

Avui dijous 14 de desembre i demà divendres 15 la fundació assisteix a les ‘III Jornades de l’Agenda 2030’ a Ca l’Alier amb moltes expectatives per conèixer les propostes del programa.

Aquests dos dies de trobades presencials i totalment gratuïtes es propiciaran espais d’intercanvi per escoltar noves veus i adquirir coneixements, tot aplegant experts i ciutadania interessada en la temàtica.

Així, el primer dia reflexionarem sobre la situació dels ODS a nivell global i presentarem l’informe anual sobre el seu grau d’assoliment a la ciutat de Barcelona; també parlarem de les missions europees, que s’han llançat per abordar reptes clau de l’Agenda 2030, com el canvi climàtic o la salut dels oceans; i de com aconseguir que la ciutadania conegui i faci seus aquests objectius, mitjançant la comunicació, la transparència i confrontació d’idees. A més, aquest mateix dia a la tarda lliurarem els Premis de l’Agenda 2030. Enguany, aquests guardons celebren la seva segona edició i presenten nou modalitats diferents.

El segon dia, l’economia serà la protagonista de les jornades. A través de diferents ponències reflexionarem al voltant de la dimensió econòmica per aconseguir un model urbà sostenible per a la Barcelona del futur.