Notícies i actualitat

‘I Gala Subhasta d’Art i Còctel Solidari’ per a reforma d’instal·lacions del Llar Residència de FCPC

05 octubre 2023

‘I Gala Subhasta d’Art i Còctel Solidari’ per a reforma d’instal·lacions del Llar Residència de FCPC

05 octubre 2023

AJORNADA!!!!!!

https://fcpc.cat/ajornada-la-i-gala-subhasta-dart-i-coctel-solidari/

El proper 26 d’octubre la Fundació Catalana per a la Paràlisi Cerebral celebrarà la seva I Gala Subhasta d’Art i Còctel Solidari a l’Hotel Casa Fuster. Una jornada inoblidable on la inspiració, l’art i el benestar s’uniran en una nit exclusiva de gala a un dels hotels més prestigiosos de Barcelona. En aquest esdeveniment subhastarem precioses obres d’art creades pels residents de la FCPC plenes de talent i creativitat malgrat els desafiaments que presenta la Paràlisi Cerebral.

Vols formar part d’aquesta jornada?

  • Assisteix a l’esdeveniment: compra la teva entrada per 120€. Viuràs d’una exclusiva nit de còctel amb 150 assistents a l’Hotel Casa Fuster de Barcelona, ​​gaudint d’un ambient d’alt nivell i contribuint a la nostra causa. Envia el comprovant de compra a events@fcpc.cat, a la nit rebràs la teva entrada en mà.
  • Participa en la subhasta: adquireix una de les emocionants peces d’art de la subhasta. No només t’emportaràs a casa un fragment de creativitat i passió, sinó que també estaràs aportant a la reforma de la Llar Residencia.
  • Fes una donació: si no pots assistir a l’esdeveniment, la teva contribució en línia serà igualment valuosa. Recorda, no hi ha contribució petita quan es tracta de marcar una diferència.
  • Difon el missatge: comparteix aquesta campanya amb familiars, amics i a les xarxes socials. Cada veu compta i junts podem arribar més lluny.
    Esperem veure’t allà i celebrar junts la solidaritat en la seva màxima expressió!