Notícies i actualitat

L’equip de Serveis Educatius de la Fundació a la nova edició del Festa Esplai

14 juliol 2014

L’equip de Serveis Educatius de la Fundació a la nova edició del Festa Esplai

14 juliol 2014

Diumenge 11 de maig va tenir lloc Festa Esplai, el gran esdeveniment que organitza cada any la Fundació Catalana de l’Esplai, que està oberta a infants, joves, monitors i monitores i famílies de tot Catalunya. Aquest any, Festa Esplai va ser un dels punts culminants de la campanya.

L’objectiu de la nostra actuació es donar a conèixer les alternatives que tenen les persones amb discapacitat a l’hora d’expressar-se per mitjà de l’art i donar l’oportunitat de tenir l’experiència personal i creativa de pintar sense mans amb l’ajuda d’un licorni.

La nostra entitat  ha participat amb el taller de pintura de mascares a on infants i joves han pogut pintar utilitzant tècniques adaptades. L’activitat consisteix en pintar una màscara amb un licorni (una adaptació que utilitzen les persones que no tenen mobilitat als braços que consisteix en una cinta al cap amb uns adaptadors per posar els pinzells, colors…)

Festa Esplai és també la trobada col·lectiva dels esplais per acomiadar el curs i un dels moments culminants de la campanya “Encerta l’Estiu – Un estiu per a tothom!”, que ofereix més de 800 activitats per a infants, joves i famílies i, que inclou la campanya de beques i ofereix com a novetat a les famílies un sistema d’autofinançament de les activitats i la possibilitat de participar a la Gimcana Solidària de l’Estiu.

 

 

;Ascares resultants de l'activitat
Màscares resultants de l’activitat
Nens i nenes amb els monitors de la Fundació realitzant les activitats
Infants amb els monitors de la Fundació realitzant les activitats
IMG_1644
Identificació al Festa Esplai de l’activitat