Notícies i actualitat

Participem a les jornades del ‘Encuentro Nacional de Voluntariado y Discapacidad’ organitzat per la COCEMFE

14 desembre 2022

Participem a les jornades del ‘Encuentro Nacional de Voluntariado y Discapacidad’ organitzat per la COCEMFE

14 desembre 2022

Durant els dies 13 i 14 de desembre hem pogut participar en les jornades del ‘Encuentro Nacional de Voluntariado y Discapacidad’ organitzat per la Confederación Española de Personas con Discapacidad Física i Orgánica (COCEMFE). Una trobada enfocada en l’acció col·lectiva que transforma el món’, amb l’objectiu de crear de manera conjunta un nou espai de coneixement, creació i innovació del voluntariat a nivell estatal del Moviment Associatiu de COCEMFE.

Aquesta trobada presencial, desenvolupada a l’espai Impact-Hub Piemont de Madrid, ha estat inaugurada pel president de COCEMFE, Anxo Queiruga, i la subdirectora general del Tercer Sector i Voluntariat del Ministeri de Drets Socials i Agenda 2030, Lucía García Garzón.

En aquestes jornades, on hem participat de forma activa amb la presència de la Crijalva en representació de la FCPCcat, han servit per intercanviar coneixements i veure la realitat d’altres entitats, formes de sensibilització i activisme i crear llaços, cohesió, coordinació i noves relacions i xarxes entre les entitats del Moviment Associatiu.

Felicitem la COCEMFE per l’organització i fer possible aquest espai de reflexió, identificació i d’aprenentatge amb altres entitats.