Activitats d’Estiu

A l’estiu volem fer propostes diferents per  a persones amb paràlisi cerebral però també sense discapacitat.

Intercanvis Internacionals

Per a majors de 16 anys proposem els Intercanvis Internacionals.

Des de  l’any 2000 la Fundació Catalana per a la Paràlisi Cerebral organitza els Intercanvis Internacionals per a joves nacionals i estrangers afectats de paràlisi cerebral i joves sense discapacitat.

L’objectiu d’aquests intercanvis és treballar per la igualtat de drets i avançar envers la normalització de vida de les persones amb paràlisi cerebral i discapacitats afins des de la coneixença mútua i la plena acceptació social, a través de la convivència les 24 hores del dia i amb l’esport adaptat com a llenguatge universal de comunicació.

Per aconseguir-ho, participants amb paràlisi cerebral i sense cap discapacitat, d’orígens i realitats socials ben diferents, compartiran espais i activitats a temps complet durant 8 dies, enmig d’un entorn completament adaptat i sense distincions de cap tipus entre els participants.

Al mateix temps, el caràcter internacional de la trobada oferirà l’al·licient d’entrar en contacte amb persones de cultures, llengües i realitats ben diferents de la pròpia, enriquint d’aquesta forma l’intercanvi i la comunicació entre cultures.

Entre les activitats programades per a cada Intercanvi destaquen la pràctica de diversos esports adaptats: boccia i eslàlom entre altres; tallers, xerrades i fòrums de discussió, gimcanes i jocs.

Cap a la primavera hi trobareu les dades concretes de cada intercanvi.

Segueix-nos al Facebook: Fcpc Intercanvis Internacionals.

Colònies d’Estiu

Per a menors de 18 anys proposem unes Colònies d’Estiu.

Les persones interessades en les colònies d’estiu, preguem us poseu en contacte amb nosaltres omplint aquest formulari amb les vostres dades o telefonant al número 93.313.36.66.

 Aquest programa és possible gràcies a:

logo-Generalitat-de-Catalunya_hCS5_marca_CMYK