Serveis

La missió de la FCPC no es limita a donar atenció a les necessitats del col·lectiu, sinó que pretén articular noves relacions amb la societat que envolta les persones amb paràlisi cerebral per tal de treballar per una societat més justa i igualitària.

Què oferim a la societat?

La missió de la FCPC no es limita a donar atenció a les necessitats del col·lectiu, sinó que pretén articular noves relacions amb la societat que envolta les persones amb paràlisi cerebral per tal de treballar per una societat més justa i igualitària, és per això que oferim diversos serveis a la societat per facilitar aquesta tasca de difusió, sensibilització i treball en xarxa.

Alguns són serveis directes, basats en activitats concretes de difusió.
Altres serveis són serveis genèrics que es presten en espais propis de la FCPC amb la finalitat d’acostar a la societat a la nostra realitat i així fer més lleugera la barrera de gel que sovint separa la gent amb discapacitat de la resta de la societat per una manca de coneixement de la situació i de com actuar. Amb la utilització d’aquests serveis genèrics els usuaris es consciencien i, alhora, ajuden a conscienciar a la resta dels membres de la societat.

Busqueu aquell servei que us sigui d’utilitat i demaneu-nos allò que hi trobeu a faltar!

Serveis Educatius

Amb aquest programa de sensibilització a centres educatius, les persones afectades de paràlisi cerebral poden realitzar tasques organitzatives així com docents relacionades amb les xerrades i tallers de sensibilització i de promoció de la igualtat d’oportunitats.

XERRADES SOBRE LIDERATGE I GESTIÓ INTERNA

La millor manera d’intentar assolir els objectius és mitjançant el lideratge i la bona gestió interna.

Des de la FCPCcat oferim xerrades per treballar aquests dos aspectes perquè el teu projecte pugui avançar.

Cursos de formació

Hem preparat amb molta il·lusió el nostre Curs Bàsic d’Atenció a Persones amb Paràlisi Cerebral i altres Discapacitats Físiques Afins en versió Mixta.

– Cursos sobre demanda
– Curs format per a voluntariat
– Cursos de formació a les persones treballadores
– Cursos teambuilding a l’equip de persones treballadores

Pràctiques, TBC i altres

La FCPC creu fermament en la necessitat d’afavorir el coneixement de la discapacitat per part de tota la societat.

Amb aquest esperit oferim les nostres activitats com a lloc a on poder realitzar en l’àmbit educatiu

Fradogo Art Solidari

La FCPC, amb la intenció de conservar al màxim la unitat d’obra, ha ideat una forma de difondre el patrimoni de Fradogo, alhora que es poden obtenir fons per a realitzar activitats per a persones amb discapacitat.

Això és Fradogo Art Solidari!

Lloguer d’espais – Llull 163

En ple districte 22@ la FCPC disposa d’unes modernes instal·lacions per a realitzar conferències, formació, presentacions de productes, reunions comercials I altres activitats grupals.

Una forma de relacionar activitat empresarial amb consciència social i de cooperació amb l’entorn.

IGUALS A L’ESCOLA - IGUALS A LA FEINA

La Fundació Catalana per a la Paràlisi Cerebral i la Fundación Prevent col·laboren en el programa Iguals a l’Escola – Iguals a la Feina

Un projecte que pretén canviar els paradigmes d’infants i joves envers la discapacitat