Wish list

Wish list

El nostre és un patrimoni de necessitats que requereix de moltes ajudes i col·laboracions per tirar endavant. De vegades no només es pot ajudar aportant diners… De vegades la nostra entitat necessita el teu temps, els teus coneixements, eines pràctiques, etc.

Anem recopilant aquelles necessitats que no podem cobrir actualment per si algú ens vol i
pot ajudar.

01 Desitgem 5 voluntaris perquè més persones puguin venir dissabte a la tarda, de 16 a 21 hores, al programa M’Acompanyes?

02 Desitgem 3 voluntaris perquè més persones puguin venir, cada 15 dies, dissabtes a la tarda, de 16 a 21 hores, al programa Temps per tu

03 Lorem fistrum por la gloria de mi madre esse jarl aliqua llevame al sircoo. De la pradera ullamco qué dise usteer está la cosa muy malar.

04 Desitgem 3 voluntaris per poder recolzar els artistes del curs de pintura els dijous a la tarda.

05 Desitgem 2 voluntaris per ajudar-nos amb les tasques de manteniment bàsic de l’edifici a Llull 163: Pintura, canvi de fluorescents, neteja, etc.

06 Desitgem contactar amb empreses de disseny o marxandatge per a implementar dissenys de Fradogo per a obtenir fons.

07 Desitgem contactar amb empreses de publicitat i amb productores teatrals i cinematogràfiques que puguin llogar els nostres quadres per a les seves escenografies.

08 Desitgem poder pagar el deute contret amb La Caixa per a la construcció de l’edifici de Llull 163.

VULL AJUDAR

Si creus que pots fer realitat algun dels nostres desitjos o creus que ens pots ajudar amb alguna altra cosa, no dubtis en contactar amb nosaltres omplint el següent formulari amb les vostres dades o trucant

Formulari de petició d’informació

X9999999L - On X pot ser nombre o lletra i L lletra


Accepta la recepció d'informació*

De què vols rebre informació?*

Comentaris o preguntes

Avís legal i Política de Privacitat*

Avís legal i Política de Privacitat. Protecció de dades personals.

Segons la Llei 15/1999 de 13 de desembre, sobre la Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les dades que Vostè ens proporciona seran incorporades a un fitxer responsabilitat de l'entitat FUNDACIÓ PRIVADA CATALANA PER A LA PARÀLISI CEREBRAL, NIF: G – 61.482.659.

La finalitat d'aquest fitxer és la gestió de la informació i gestió administrativa i dels nostres serveis. Aquestes dades no seran transmeses a terceres persones.

Si desitja exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació o oposició, pot dirigir-se a: Fundació Privada Catalana per la Paràlisi Cerebral, carrer Llull, 163 08005 de Barcelona.