Notícies i actualitat

Sol·licitem l’adaptació de les instal·lacions del mirador de Torre Baró (Nou Barris) per a persones amb cadira de rodes

20 maig 2021

Sol·licitem l’adaptació de les instal·lacions del mirador de Torre Baró (Nou Barris) per a persones amb cadira de rodes

20 maig 2021

La Fundació Catalana per la Paràlisi Cerebral compta amb un projecte anomenat ‘Temps per tu’, una iniciativa que, abans de la pandèmia, consistia a dur a terme una activitat d’oci i/o educativa quinzenal a la ciutat de Barcelona, amb un grup de 10 persones amb paràlisi cerebral.

Des de Març del passat any, arran de la situació de crisi sanitària, aquest projecte es va haver d’adaptar, i des de llavors, estem fent les activitats amb la modalitat online. Però continuem amb la mateixa premissa, fent activitats d’oci i/o educatives.

Fins a la data, hem conegut artistes com a la Frida Khalo i hem fet visites virtuals com per exemple al museu de la xocolata o al mirador i castell del barri de Torre Baró, a Nou barris.

I va ser precisament fent aquesta última visita virtual quan, al moment de fer la gravació de les instal·lacions, ens vam assabentar que tot i que l’entrada al castell si es troba amb una rampa adaptada, hi ha petites barreres pel camí que dificulten l’arribada. Així com també les vam trobar al voltant del mirador, impedint que una persona amb cadira de rodes pugui gaudir de tot l’espai públic.

Per tal que tingueu una impressió gràfica de les barreres que vam observar, adjuntem un document explicatiu fent una ruta per les instal·lacions.

[Document PDF] Sol·licitud d’adaptació mirador i castell de Torre Baró

Esperem que aquesta sol·licitud pugui arribar a ser una realitat, i que totes les persones puguin gaudir d’espais tan meravellosos amb els que compta la ciutat de Barcelona.