Llar residència

La FCPC ha construït un edifici destinat al servei de llar residència en uns terrenys cedits per l’Ajuntament de Barcelona.

Llar residència

La FCPC ha construït un edifici destinat al servei de llar residència en uns terrenys cedits per l’Ajuntament de Barcelona, amb el suport econòmic de la Generalitat de Catalunya i el Ministerio de Sanidad Servicios Sociales e Igualdad, a través de Cocenfe Catalunya.

Són moltes les famílies que lluiten des de l’inici de la FCPC l’any 1996 per obtenir un lloc a on els seus fills puguin viure de forma autònoma I assistida, ara que els pares, els seus cuidadors principals, ja s’han fet grans o han mort.

Des del mes de febrer de 2016 està a ple rendiment.

Actualment, estan ocupades les 24 places disponibles i, des de la Llar residència, s’ofereix l’activitat complementària del Club Social els diumenges a la tarda. Es realitzen activitats d’oci, psicoeducació, intel·ligència emocional i cohesió grupal.

La construcció de l’equipament ha estat possible gràcies a:

Coneixeu el nostre model innovador

Alta a la nostra newsletter


Alta a la newsletter*

Consentiment i permís (RGPD)*

Consentiment i permís (RGPD)
Des de la Fundació Privada Catalana per a la Paràlisi Cerebral, amb CIF G61482659, i domicili al C/Llull 163 · Barcelona 08005, complint amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, li comuniquem que les dades que ens faciliti quedaran incorporades i seran tractades als fitxers de la Fundació. per a mantenir-te informat, sobre les nostres activitats, fites i esdeveniments. En cap cas, cedirem les teves dades a terceres persones o a altres entitats.