Taps solidaris

Sense Transport No hi ha Esport

El projecte de taps solidaris I el de reciclatge d’oli, funcionen a partir del concepte d’economia circular, donant utilitat a un residu com a matèria prima.

Els beneficis obtinguts s’inverteixen en la benzina per dur a terme els desplaçaments de persones amb paràlisi cerebral en furgonetes adaptades.

Alhora el projecte vol visibilitzar i fer partícip a la població de la necessitat del qualsevol col·lectiu de poder-se moure’s per accedir al lleure, l’esport, l’assistència a cites mèdiques, entre altres activitats.

El projecte

La FCPC i el CEAB recollim taps de plàstic per a poder sufragar el combustible del transport adaptat als nostres usuaris persones afectades de paràlisi cerebral amb la finalitat d’oferir el suport el suport logístic necessari per a facilitar l’accés al lleure, l’esport, l’assistència a cites sanitàries, etc.

El reciclatge de taps de plàstic per separat té una bona retribució perquè el cost del plàstic del tap sovint és superior al cost de la resta de l’ampolla.

Es premia el fet de dur el material per separat.

La FCPC cobra, aproximadament, a 200 € la tona de plàstic aportat. (Es va actualitzant segons el preu del plàstic).

Quins tipus de taps reciclem?

Com pots ajudar amb el reciclatge?

01

Necessitem que en cas de que us sigui possible, intenteu fer-nos arribar les vostres recollides de taps al nostre centre.

(Carrer Llull 163, Barcelona)

03

La recollida de taps al vostre centre es realitzarà SEMPRE en Dijous entre les 12h i les 14h i cada 8 SETMANES, per tant heu de trobar un espai on poder emmagatzemar-los fins aleshores.

02

En cas de que no pugueu fer-nos arribar els vostres taps, intentar col·laborar amb d’altres escoles, empreses o entintats que tingueu a prop Per emmagatzemar conjuntament les vostres recollides. Us adjuntem en el correu un document amb els centres que col·laborem.
(Vegeu el mapa)

04

El format de recollida ideal serà en bosses grans d’escombraries, capses grans de cartró o garrafes grans d’aigua. És molt important que un cop arribem a fer la recollida els taps NO ESTIGUIN DINTRE D’UN CONTAINER GRAN sinó en el format que hem dit anteriorment I a prop de la porta per facilitar la recollida.

Treballem amb Iniciatives Socials del Reciclatge. Entra aquí per conèixer-los més.

Si et vols convertir en ambaixador@ de la nostra causa dels taps, aquí tens una petita presentació: