Fradogo Art Solidari

La FCPC va rebre recentment la donació de tot el fons fundacional de la Fundació FRADOGO que es va dissoldre el mes de maig de 2013.

La Fundació FRADOGO, creada pel pintor català Francesc Domènech González, mort l’any 1996, tenia per finalitats la preservació de la seva obra, així com la promoció de l’art i de les activitats per persones amb discapacitat.

La FCPC, amb la intenció de conservar al màxim la unitat d’obra, ha ideat una forma de difondre el patrimoni de Fradogo, alhora que es poden obtenir fons per a realitzar activitats per a persones amb discapacitat.

Això és Fradogo Art Solidari!

Com funciona Fradogo Art Solidari?

Les persones i empreses interessades en col·laborar com a mecenes poden consultar el catàleg d’obres i triar una obra per decorar casa seva, la seva seu social, el seu local comercial, etc.

El catàleg és extens i va des de quadres de gran format a format mitjà o petit i des d’olis a tintes xines.

La FCPC i el mecenes signen un contracte de cessió temporal de l’obra i de compromís de donatiu i se’n tramita una assegurança per garantir al màxim la integritat de l’obra.
Es trasllada el quadre al lloc indicat i es penja amb un petit rètol amb el nom de l’obra i l’explicació del programa Fradogo Art Solidari.

A final d’any la persona o empresa rebran un certificat anual del donatiu que es podran desgravar, convenientment a l’Impost de Societats o a l’IRPF.

Fradogo Art Solidari suposa una forma d’exercir la Responsabilitat Social Corporativa (RSC) de les empreses i la solidaritat dels particulars, no només col·laborant amb una causa social i de millora de la qualitat de vida de les persones amb discapacitat, sinó alhora promocionant i afavorint la difusió de l’art.

Hi ha altres opcions?
I tant!
Es poden pactar altres tipus de col·laboració:

01

Cessió temporal d’obres per exposicions.

04

Cessió limitada dels drets de reproducció per una felicitació de Nadal o comunicacions als clients.

02

Cessió temporal per a escenografies i decorats.

05

Cessió limitada de drets de reproducció per incorporar-ho a productes com: samarretes, banyadors, bosses, mocadors, pareos, etc.

03

Tiratge limitat de litografies d’alguna obra per regal d’empresa.

VULL MÉS INFORMACIÓ

Per més informació, visiteu la web de Fradogo Art.